FREE pengiriman barang dunya!

Beda kami

  • Bahan premium

    kualitas 3M Vinyl. Tanpa résidu & gelembung. tahan.

  • Precision Unrivaled

    laser Cut: Sampurna fit. Dilakukeun kalawan 💚 di Spanyol.

  • nyieun husus Unlimited

    Desain Anjeun sorangan atawa milih tina rébuan Kelir & textures.

  • kapuasan Insured

    kumplit Kit. gampil Instalasi. jeung Rek 2 Taun.

Naon Kulit a?

Kulit nu lightest, panggampangna, cara paling warni ngajaga tur pribados sadaya alat Anjeun


Naha anjeun bakal hoyong kulit di alat Anjeun? Di dieu ngan hiji alesan hébat sababaraha:


Kulit nu awét
Dijieun tina premium otomotif-grade matak vinyl, anu bahan anu sarua dipaké dina kandaraan sarta sisi beus kota. ieu barang lasts!

Kulit nu lightweight
Aranjeunna ngukur ngan 5 Mil ipis (atawa lima thousandths tina hiji inci 0.005), nu ngajadikeun éta super lightweight!

Kulit nu removable
Mun anjeun meunang capé kulit anjeun atanapi hoyong nu anyar, ngan mesek eta pareum. napel husus kami moal ninggalkeun sagala goo atanapi résidu.

Kulit gampang Larapkeun
Lamun bisa nempatkeun stiker bemper on mobil anjeun, anjeun tiasa install kulit a. kulit urang ogé boga napel channeled nu nyegah gelembung hawa.

Kulit dijieun di Spanyol
Unggal kulit tina GeekColor dijieun katuhu didieu di Spanyol (Éropah). fasilitas urang aya di Toledo.

Kulit gawekeun ALL DOCKS, kabel jeung asesoris
Kulit anu motong pikeun nyocogkeun unggal alat sampurna - dina kasabaran .25mm. Ieu ngandung harti sakabeh palabuhan, kadali jeung asesoris bisa dipaké normal.


Naha anjeun resep telepon anjeun pilari hambar tur katutupan di goresan, atanapi anjeun siap ningali jeung ngarasa beda kulit a tiasa ngadamel?


#BeDIFFERENT

ngaropea iPhone

»Panyalindungan jeung Pakem tambahan

Kalawan GeekColor, sajaba méré iPhone anjeun gaya sorangan, geusan ngaronjatkeun Pakem na Ngahindarkeun ragrag lamun eta slips.

Sadia pikeun: iPhone jingjing Max, jingjing, XR, X / 8 / 8 Ditambah / 7 / 7 Ditambah / 6S / 6S Ditambah / 6 / 6 Ditambah / 5S / SE / 5C / 5 / 4S / 4

iPhone kulit

ngaropea Samsung

»Leupas THE sidik

Samsung Galaxy aya magnet ngeusian ku sidik. Kalawan kulit kami anjeun bakal poho aranjeunna salawasna.

Sadia pikeun: Galaxy S9 Ditambah / S9 / Catetan 9 / Catetan 8 / S8 Ditambah / S8 / S7 Tepi / S7 / Catetan 7 / Catetan 7 FE / Catetan 5 / Catetan 4 / S6 Tepi Ditambah / S6 Tepi / S6 / S5 / A9 / A8 Ditambah / A7 / A6 Ditambah / A6 / J8 / J7 duo / J6 / J4 / J7 Max / J7 Perdana / J7 Pro / J5 Perdana

Samsung kulit

ngaropea smartphone

»Rarancang jeung gaya

Jieun telepon Anjeun unik tur ningali panganyarna jeung rengse paling inovatif tur ekslusif.

Sadia pikeun: OnePlus / Google piksel / LG / Huawei / Motorola / Sony / HTC / ZTE / Xiaomi / Asus / Lenovo / Oppo / Alcatel / ésénsial Phone / Vivo / Tenor

smartphone kulit

ngaropea tablet

»Goresan NO MORE

Ngajaga tablet Anjeun tos rengse jeung poho ngeunaan merek tina pamakéan. Ngeureunkeun pikahariwangeun ngeunaan migunakeun eta tanpa hiji pasualan.

Sadia pikeun: iPad Pro / iPad Air / iPad Mini / Microsoft Surface / Amazon Kindle

tablet kulit

Ngaropea Game konsol

»Kesel MODDING

Ngaropea konsol anjeun sarta Controllers jeung kelir sahiji tim anjeun.

Sadia pikeun: PlayStation / Xbox / Nintendo

Game konsol kulit

ngaropea Komputer

»Bosen? Ngarobah Tingali THE!

Ngarasakeun gambar anyar dina komputer Anjeun. Ngaronjatkeun penampilan laptop anjeun kalawan kavling textures sarta kelir.

Sadia pikeun: MacBook / MacBook Pro / MacBook Air / Mac Mini / Magic Mouse / Magic kibor / Magic trackpad / Microsoft / Razer / HP / Dell / Acer / Universal Laptop

komputer kulit

Ngaropea Alat More

»Kreativitas Unlimited, 100% GEEK;)

Urang ogé nyieun kulit pikeun gadget pang populerna jeung anyar: wearables, kaméra Peta ...

Sadia pikeun: AirPods / Apple Watch / Apple TV / Apple pensil / iPod Toél / Apple Chargers / ketukan / GoPro / DJI / Samsung Galaxy kuncup, Wireless carjer, Gear / Amazon Echo / Amazon Seuneu TV / Google Imah / JBL / JUUL / Nacon / Xiaomi Mi kakuatan Bank / Wacom / Universal kulit

Tempo Sadaya